Staut

LL19_artistbilde-03.png

Det er ikke mange band som Staut i Norge.

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

 

Staut har både gullplater og førsteplasser på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche.

I tillegg til å turnere flittig, har sekstetten også rukket å slippe tre nye låter i 2018.

Singlene markerer oppkjøringen til bandets nye album som slippes på nyåret. Platen følger opp «ja» fra 2017, som Aftenposten og Dagbladet begge ga terningkast 5, og omtalte som «Feiende flott folkrock».

Hør deg opp via Spotify: HER

Hans Petter Haaland