Anna Of The North

anna.jpg

Etter slippet av den Skandinaviske elektronica-debuten i 2017, har Anna Of The North solgt ut konserter over hele verden. Musikken hennes har blitt streamet over 140 millioner ganger, og da hun nylig slapp første single fra sitt nye prosjekt, gikk den inn på A-listen til NRK P3 hvor den har ligget siden. 

Samtidig som Anna of The North jobbet med nytt materiale, levde debutalbumet «Lovers» sitt eget liv. Låtene om hjertesorg, skyldfølelse og den spirende gleden over å komme over noe eller noen, traff en nerve hos et voksende publikum over hele verden. 

Debutens suksess kulminerte i at tittelsporet fra albumet dukket opp i Netflix-suksessen ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. ‘Lovers’ streames fremdeles over 100K ganger per dag, og gikk inn på topp 100-listen i hele 171 land. 

Få unge artister i dag hadde tatt et samarbeid med Tyler, the Creator på strak arm, slik Anna gjorde da sjansen bød seg til å synge på to spor på albumet hans, Flower Boy. Anna har også samarbeid med profilerte artister som Rejjiie Snow og HONNE, i tillegg til å ha landet en viral remix med The Chainsmokers. 

Den unike låtskriveren treffer en nerve hos folk, uavhengig av kontinent, sjanger eller samarbeid, og er en artist som stadig flere faller pladask for. 

Hans Petter Haaland