Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm

gitar.jpg

Det musikalske samarbeidet mellom artistene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm har for alltid skrevet seg inn i nyere norsk musikkhistorie. Det hele startet med en legendarisk fremføring av Leonard Cohens «Hallelujah» på Skavlan i 2006, og ble etterfulgt av en omfattende Norges-turné, slipp av albumet Halleluja Live, prisen for Årets hit på Spellemann og 3 utsolgte Oslo Spektrum.

Da de i 2009 gjentok braksuksessen, solgte de mer enn 120.000 konsertbilletter og slapp albumet, Hallelujah Live Volume 2. Så det ble stille fra kvartetten.

Ryktene om gjenforening begynte for alvor å svirre tidligere i år, og ble ytterligere forsterket da gjengen postet en video av alle medlemmene i sin egen versjon av «Carpool Karaoke» med den kryptiske teksten «2019 blir gøy!».

Responsen lot ikke vente på seg, og da det ble kjent at de skulle gjøre comeback i Oslo Spektrum ble billettene revet bort på rekordtid. Vi var ikke sene om å booke gjengen, som lover flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits.

10 års pause er over. Gutta er tilbake!

Hans Petter Haaland