Lillehammer Live 2018 finner sted på vakre Strandpromenaden  i Lillehammer sentrum. Noen hundre meter vekk fra festivalområdet finner du også Lillehammer Camping. 

Billetter

Billetter kan kjøpes hos ticketmaster.no. Mer informasjon om billetter finner du her. Husk prisøkning 1. januar og 1. juli. 

Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan ikke vi garantere at du kommer inn på området, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang. 

Kjøpte billetter refunderes ikke på grunn av endringer i programmet. 

 

bytt billett til bånd

I forkant av festivalen vil vi ha stand på Strandtorget hvor du kan bytte fra billett til festivalbånd. På den måten slipper du kø under selve festivalen. Her kan du også kjøpe billett til festivalen! 

TORSDAG
KL. 15.00-20.00

FREDAG
KL. 10.00-14.00

Aldersgrense

Det er 18 års aldersgrense for både besøkende og frivillige under hele festivalen. 

 

LEDSAGERBEVIS

Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Lillehammer Live, sammen med bruker. Bruker kjøper billett på vanlig måte via Billettservice.

MAT OG DRIKKE

Det vil bli salg av nydelig mat på festivalområdet. I hovedbaren finner du det du måtte ønske av drikke for å komplettere maten du har valgt. Det er dessverre ikke tillatt å ha med egen mat, drikke, grill etc inn på festivalområdet. Det vil også være salg av glutenfri mat og drikke.

SAMARBEIDSPARTNERE

For henvendelser angående samarbeid, kontakt oss på post@lillehammerlive.no.

 

Betalingsløsning

På festivalområdet vil det være mulig å betale med vanlig betalingskort. Det er ikke mulig å betale med kontant. 

GJENGLEMT

Gjenglemte ting leveres til den lokale politistasjonen etter festivalen.