Vi viderefører suksessen fra i fjor og fortsetter samarbeidet med lokale matleverandører. Og, i år blir matområdet enda større!

På Lillehammer Live kan du få deilig mat fra Nermo Hotell, Småbruket Vårnes, Suppelure, Det Norske Vaffelstekeriet og Paa Bordet.

Med så mange godsaker er det med andre ord god grunn til å komme sulten på festivalen!


41210587_2129651803963870_1725862874808582144_n.png

Det Norske Vaffelstekeriet

Grove vafler med:
- Ost og skinke
- Laks og egg
- Elg og tyttebærrømme

Klassiske Vafler:
- Rørosrømme og rørte bær
- Gudbrandsdalsost
- Is og jordbær


Nermoburger.jpeg

Nermo

Nermos hjemmelagde burger av storfebrisket

Med estragonmajones, sylta rødløk og sprøstekt bacon fra egen fjellgris

Wraps med skinke

Nermos egen spekeskinke, kremost med urter, salat.

Wraps med ørret

Husets flisrøkte ørret, pepperrotkrem , vårløk, salat.


IMG_2649.JPEG

Småbruket Vårnes

Kebab
Løvtynne skiver av langtidsstekt lam freses sprøttpå grillen og serveres i rull med salat, løk, salsa, mais, agurk, tomat og hvitløksdressing.

Allergener: Gluten, laktose. Kan fås glutenfrittog laktosefritt.

Lammegryte m/brød
Tomatbasert gryte med mørt lammekjøtt serveres med hjemmelaget brød og hvitløkssmør.

Allergener: Gluten, laktose. Kan fås glutenfritt og laktosefritt.


suppelure.jpg

Suppelure

Gul Live (vegetar)
Gulrot, løk, meierismør, matfløte, rød chili, maizena, selleriekstrakt, appelsin, hvitløk, salt og pepper

Allergener: Selleri, meiersmør, matfløte.

Inntulla lam med tyttebærrømme eller harissa

Innhold: Lammekjøtt, salat, gulrot, hvitløk, smør, salt og pepper. Valgfri dressing på Inntulla lam.


paabordet.jpg

Paa Bordet

Langtidsstekt Charolais

Servert i tynnbrød med salat, saltbakte beter, syltet løk og estragonsaus.

Charolais Biffburger

Serveres i brød med cheddarsaus, eplesalat, chilimajo og fritert løk.

Vegetar

Tynnbrød med salat, saltbakte beter, syltet løk og estragonsaus.

Ramsløkpølse fra Annis

Med potetsalat i brød.