Utvidet busstilbud under Lillehammer Live

I starten av september inviterer vi til verdenspremieren på Lillehammer Live. Folkefavorittene Vazelina Bilopphøggers fyrer i gang showet, tett etterfulgt av popdronninga Dagny og «vår egen» superduo Jaa9 & OnklP. Første dag avsluttes med de svenske yndlingene Timbuktu & Damn! Hitdronninga Eva Weel Skram starter showet på lørdag med stjerneskuddet Halie like etter. Popkongen Morten Abel gir oss en hitparade av de sjeldne og festivalen rundes av med live-mastadontene, rocke-bautaene og allsang-garantistene Dumdum Boys. Lillehammer Live er med andre ord en fest du IKKE ønsker å gå glipp av –  men hva om du ikke bor i gåavstand fra Strandpromenaden? Fortvil ikke.

Skjermbilde 2018-08-08 kl. 13.14.12.png

Opplandstrafikk kan gi et godt busstilbud til og fra festivalen både fredag og lørdag! Dette gjør at om du bor på Biri, på Gjøvik, i Øyer eller er på hytta på Hafjell kommer du deg trygt hjem begge dager – en ti minutters spasertur fra Strandpromenaden til Lillehammer Skysstasjon er alt som skal til :) 

BUSS TIL FESTIVALEN FREDAG OG LØRDAG

brunch.png

Noen av rutene til Opplandstrafikk kjører innom Strandtorget, som bare ligger et steinkast unna Strandpromenaden (Linje 3 og 6). Om du bor utenfor Lillehammer er det beste å gå av på Lillehammer Skysstasjon, en kort spasertur fra festivalområdet. Om du reiser til festivalen med tog er Skysstasjonen det første du ser av Lillehammer.

Planlegg turen din ved å laste ned appen EnTur å se hva som passer best for deg. 

UTVIDET BUSSTILBUD FRA FESTIVALEN FREDAG

I forbindelse med Lillehammer Live har Opplandstrafikk strukket seg langt for å tilby festivalgjestene gode kollektivalternativer også når de skal hjem fra festivalen. På fredag er det derfor satt opp ekstra busser til nærliggende områder som Biri, Gjøvik, Svingvoll, Hafjell/Øyer, Tingberg og Tretten.  

Linje 151*: Lillehammer – Biri – Gjøvik kl. 00:15
Line 211*: Lillehammer – Segalstad bru – Svingvoll kl.00:15
Linje 242*: Lillehammer – Hafjell/Øyer – Tingberg – Tretten kl. 00:15

* Disse avgangstidene vil bli lagt inn i reiseplanleggeren i løpet av august.

For full oversikt, besøk Opplandstrafikk.no eller En-Tur.no

Bilde4.png

BUSS FRA FESTIVALEN LØRDAG

På lørdag kjører bussene som normalt. Et utvalg av tilbudet er blant annet:

Linje 151: Lillehammer – Gjøvik: kl. 00.15 og 03.15
Linje 242: Lillehammer – Hafjell/Øyer kl. 01.05 og 03.05
Linje 1 og 5 går kl. 01.15, 02.15 og 03.15

Bilde2.png

LAST NED ENTUR-APPEN OG PLANLEGG FESTIVALHELGEN I DAG

EnTur er den nasjonale reiseplanleggeren som gjør det enklere å reise kollektivt. Den kombinerer reiseplanleggeren fra en rekke ulike tilbydere, og gjør at du kun trenger én app for å planlegge reisen din fra dør til dør – uavhengig av om du skal reise med buss, båt, fly eller tog!

Les mer på EnTur.org.

Bilde1.png
LOGO_SaaBra_miljo_gronn.png

 

Vi i Lillehammer Live setter stor pris på samarbeidet vi har med Opplandstrafikk! Vi synes det er
så bra at man enkelt kan ta bussen til og fra festivalen!

Opplands-Trafikk-VS-Fylkeskommunen_2013.png
 

OFFISELT LILLEHAMMER LIVE AFTERPARTY

Er du klar for tidenes afterparty, live musikk, mat, god drikke og uforglemmelig stemning!?! 

Når vi skal dra igang den største og beste musikkfestivalen Lillehammer, da er selvfølgelig Cafe Stift med på laget: De holder tidenes etterfest i Kulturhuset Banken lørdag 8. september! 

I 2. etasje: Konsert med Norges søteste rapper Pasha pluss DJ's utover natta og fest ut i de sene timer.

I Cafe Stift: Lounge, god nattmat, god drikke og muligheter for "ettermingling" for de som vil snakke om det de har opplevd de siste dagene på Strandpromenaden, eller bare ikke vil hjem helt enda.

Billetter til etterfesten slippes Mandag 13.august kl 12 på ticketmaster.no! Her gjelder det å være rask! 

38664121_2147143328692018_1475845844891598848_o.jpg

Ta med jobben på festival!

Er du usikker på hvordan du skal kicke i gang dine kolleger etter en lang sommer? Eller ønsker du bare å gjøre noe hyggelig for og med de som jobber for deg? 

Vi ønsker å tilby bedrifter som vil ta med sine ansatte på festival et godt tilbud. Derfor har vi laget egne bedriftspakker, med en hyggelig rabatt. 

Ønsker du ta med dine hardtarbeidende ansatte på festival? Les mer her! 

IMG_7824.jpg

frivillig på lillehammer live

For å gjennomføre et arrangement som Lillehammer Live er vi helt avhengig av gode frivillige på mange forskjellige områder. Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe begge festivalendagene og gi bort billetten din til en venn!

Ved å jobbe på Lillehammer Live får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende mennesker og ha det moro med andre festivalglade folk!

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb. 

Les mer om de ulike stillingene du kan søke på her.

static1.squarespace.jpg

Husk prisstigning 1.juli!

Billettene til premieren på Lillehammer Live har har fått bein å gå på! Om du ikke allerede har sikret deg billetter til høstens store happening oppfordrer vi sterkt til å gjøre det – nå! Prisene stiger nemlig 1.juli. 

Kjøp billetter her

Bli bedre kjent med stjerneskuddet Halie!

Halie_preview.png

17 år gamle Halie skapte stor begeistring og ble booket til å spille hos Skavlan etter debutkonserten i hjembyen Bergen i fjor. Det anerkjente britiske musikkmagasinet NME utropte henne til en naturlig arvtaker for storheter som Marina & The Diamonds og Ellie Goulding. Det er med andre ord et stort talent vi snakker om her – og i september står hun på scenen hos oss!

Mens vi venter på at verdens første «Lillehammer Live» skal gå av stabelen, gir vi deg muligheten til å bli litt bedre kjent med stjerneskuddet:  

 

Hei Halie, vi gleder oss til du står på scenen hos oss! Har du vært i Lillehammer tidligere? 

- Nope, har aldri vært der, men jeg og mamma kjørte feil vei hjem fra Trondheim. Vi kjørte to timer mot Lillehammer istedenfor nedover mot Dovrefjell. Aldri vært mer irritert og ledd så mye før. Så vi kjørte to timer tilbake igjen mot Trondheim... 

Hvilken musiker inspirerer deg?

- Jeg liker veldig mange typer sjangre. Jeg tar litt av hvert, noe man kan høre godt i musikken min. Jeg holder meg som oftes innenfor pop, men elsker blues, jazz og masse annet. Jeg synes ikke musikken til en artist kun må tilhøre én sjanger. Selvfølgelig er det forskjellig fra person til person, men for meg blir det litt rart. Jeg digger Dua Lipa, YEBBA, Billie Eilish, Sigrid, Aurora, Novo Amor, Amanda Tenfjord, Post Malone og Ry X. Denne listen kan blir et par sider lang altså. 

 

BONUS: 6 KJAPPE SPØRSMÅL MED HALIE:

Pizza eller taco? Pizza, lett! Men digger taco... ikke så lett egentlig
Kassegitar eller el.gitar? Oh no, kan ikke jeg ta begge?
Strand- eller byferie? Strand, easy peasy
Katt eller hund? Hund <333
Lineær TV eller Netflix? Netflix, all the way
Spotify eller vinyl? Spotify, beste appen

 

Vi gleder oss til å se Halie spille på Lillehammer Live lørdag klokken 18.45

Kjøp billetter: trykk HER 

Se programmet HER

Lillehammer Camping tilbyr festivalcamp!

En skikkelig festival må ha en skikkelig camping! Det sørger også Lillehammer Camping for at vi får, når de åpner dørene for festival-campere i september. 

Campingplassen ligger en snau kilometer fra festivalområdet tett opp til Mjøsas bredder.

Det gir muligheter for et forfriskende bad på morgenen før du igjen starter oppkjøringen til kvelden. Lite er som å våkne opp til frisk luft etter en kveld på fest, forteller Festivalsjef Tor Kristian Mjelde

Har savnet en slik festival i regionen
Vi ønsker å bidra til at dette blir en suksess slik at det kan bli en av de faste festivalene på innlandet, forteller Stian Lunn ved Lillehammer Camping.

Campingen ligger veldig nærme og kan tilby en billig totaltpakke, for de som ikke ønsker å bo på hotell. 

Vi satser på å lage litt liv før artistene går på scenen, som en sosial samlingsplass mellom slagene, forteller Lunn videre. 

Lillehammer Camping har ca 40.000 overnattingsdøgn i året, med over 30.000 besøkende i sommermånedene. 

 

30806100_1664641533623343_3352544363656007366_o.jpg

Privatmegleren Lillehammer er med som ny samarbeidspartner

Det er med stor glede vi kan presentere Privatmegleren Lillehammer som ny samarbeidspartner av Lillehammer Live. 

- Vi ønsker å være med på å støtte opp et lokalt og etterlengtet initiativ som treffer folk i alle aldre, forteller Pia M. Murland, Salgsleder og Partner i Privatmegleren Lillehammer. 

handshakebilde.jpeg

Privatmegleren feirer 10 års jubileum i september legger selvsagt opp til en tur til Lillehammer Live også. 

Festivalsjef Tor Kristian Mjelde er også veldig fornøyd med partnerne som begynner å falle på plass. 

- Nå har vi på kort tid fått en rekke lokale partnere på plakaten, i tillegg til noen av Skandinavias største artister. Det er vi veldig fornøyde med. 

Programmet for årets festival er også klart, og det er fortsatt billetter igjen til festen! 

 

Vazelina Bilopphøggers til Lillehammer Live! 

Vi er stolte av å annonsere at selveste Vazelina Bilopphøggers tar turen til Lillehammer Live, og med dette navnet på plakaten er årets festivalprogram komplett.

LL18_Vazelina_instagram-01.png

”Få kan måle seg med Vazelina når det gjelder allsangmateriale, og det har vært tydelig de siste årene at bandet fra Toten har en helt unik appell blant både unge og gamle, fra både by og bygd. Akkurat dette er det vi ønsker å oppnå med Lillehammer Live. En festival som samler folk i alle aldere med sans for god musikk og stolthet for byen vår. Vi gleder oss stort til å se denne fantastiske artistrekka på Strandpromenaden i september”, sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Sikre deg billett HER!
 

Om festivalen: Lillehammer Live arrangeres på Strandpromenaden for første gang 7. og 8. september 2018.

Slik er programmet: 
Dumdum Boys
Timbuktu & Damn! (se)
Morten Abel
Eva Weel Skram
Jaa9 & OnklP
Dagny
Vazelina Bilopphøggers
Halie

 

Eva Weel Skram til Lillehammer Live 2018!

Det er med stor glede vi kan melde at Eva Weel Skram tar turen til Lillehammer Live i september. 

LL18_Eva_Instagram.png

”De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister. Vi har sett henne på de største TV-showene, konsertscenene og festivaler over hele landet, og blir stadig mer imponert. Gleder oss stort til å ha Eva og band på scenen vår”, sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Etter en imponerende rekke plater og hits under navnet Eva & The Heartmaker, deltok Eva Weel Skram i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» i 2016.

Hennes imponerende opptreden der førte til at sogndølen valgte å fortsette karrieren videre under eget navn, og med tekster på norsk. Oppturen som har fulgt i kjølvannet av den avgjørelsen kan vel allerede nå sies å være bevis godt nok på at denne avgjørelsen var den riktige. Tiden etterpå kan på mange måter kalles en eneste lang norgesturné, og hennes singler «Berre la meg vær» og «Hold meg» har nytt tung rotasjon på norske radio- og fjernsynskanaler.

Etter at hun nå har tatt steget opp i den eksklusive «folkekjær»-kategorien, er det en stor glede å ønske Eva velkommen. 

Sikre deg billett HER!

Om festivalen:

Lillehammer Live arrangeres på Strandpromenaden for første gang 7. og 8. september 2018.

Følgende artister er så langt offentliggjort:

Dumdum Boys
Timbuktu & Damn! (SE)
Morten Abel
Eva Weel Skram
Jaa9 & OnklP
Dagny

Halie

Clarion collection hotel Hammer er med på laget!

Det er med stor glede vi kan melde om at Clarion Collection Hotel Hammer er med på Lillehammer Live! 

IMG_3796.jpg

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i Lillehammer, kun 10 minutters gange fra skyss- og togtasjonen og en raskt spasertur fra strandpromenaden. 

”Vi vil være samarbeidspartner med Lillehammer Live fordi vi mener Lillehammer har manglet en musikkfestival som når et bredt publikum. En spennende bruk av Strandpromenaden og alt satt sammen av en seriøs og erfaren aktør, med langsiktige perspektiv. Det er viktig for oss og viktig for byen," sier Marianne Haraldsen ved Clarion Collection Hotel Hammer. 

Et hotellsamarbeid er viktig for en festival og at det ble samarbeid med nettopp Hotel Hammer er festivalsjefen veldig fornøyd med.

"Det er veldig viktig å kunne tilby våre gjester, artister og arbeidere et godt og behagelig overnattingstilbud. Det har vært en prioritert for oss hele veien. Med Hotel Hammer som troner på TripAdvisor, vet vi at vi får nettopp dette" forteller festivalsjef Tor Kristian Mjelde. 

Clarion Collection Hotel Hammer vil være det absolutte målet for tilreisende som skal på festival, og om ikke lenge vil vi legge ut billetter med overnatting. Da står ingenting i veien for å reise til Lillehammer i starten av september! 

Gudbrandsdølen Dagningen (GD) og Lillehammer Live inngår samarbeid

Det er en glede å gå ut med nyheten om at distriktets største avis inngår en markedsmessig avtale med festivalen vår.

GD_preview.jpg

 «Lillehammer Live er en type arrangement som byen mangler! 

Festivalen er et breddearrangement som vi virkelig håper skal fenge hos lokalbefolkningen. Det er også positivt at arrangøren har et langsiktig perspektiv i denne satsingen», sier markedssjef i GD, Solveig Sigstadstø. 

Festivalsjef for Lillehammer Live, Tor Kristian Mjelde, er også veldig fornøyd med å få med Gudbrandsdølen Dagningen som partner: 

 «GD er den viktigste avisen i vårt distrikt, så det føles veldig naturlig at vi samarbeider på en festival med målsetning om å bli en viktig bidragsyter for byen og det lokale kulturlivet», sier han.

Følg med i GDs trykte- og digitale medier i tiden frem mot festivalen for å lese spennende nyheter om Lillehammer Live.

Ønsker du og din bedrift å være med på laget? Ta kontakt med Mjelde på tk@lillehammerlive.no..

Brunbjørn AS inn som hovedsamarbeidspartner

Telekomselskapet Brunbjørn AS går inn som hovedsamarbeidspartner for Lillehammer Live de neste tre årene. 

Med det er også Brunbjørn AS de første som presenteres av flere gode samarbeidspartnere for fremtiden. 

- Vi i Lillehammer Live er meget glade for denne avtalen. Den danner et godt grunnlag og trygghet for å utvikle festivalen videre. Et samarbeid med et av de mest spennende selskapene i regionen matcher oss godt, sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

 Foto: Torbjørn Olsen&nbsp;

Foto: Torbjørn Olsen 

Daglig leder i Brunbjørn AS Amund Holdberg forteller at de ønsker å bidra til at det legges et fundament for en sunn økonomi for å skape store festival- og musikkopplevelser i Lillehammer i lang tid fremover. 

- Med denne avtalen, kombinert med god kompetanse i Lillehammer Live, har vi tro på at denne festivalen vil bli et årlig høydepunkt for innbyggere og tilreisende i lang tid fremover. 

Bekreftede artister:
Dumdum Boys
Timbuktu & Damn! (SE)
Morten Abel
Jaa9 & OnklP
Dagny
 

Flere navn slippes i januar/februar.

Ønsker du eller din bedrift å være med på laget? Ta kontakt med tk@lillehammerlive.no

 

Nytt artistslipp til lillehammer Live 2018

Timbuktu & Damn! (SE), Morten Abel, Jaa9 & OnklP og Dagny bekreftes herved til Lillehammer Live. I tillegg er allerede DumDum Boys klare. 

”Vårt mål er å skape folkefest på Strandpromenaden, og vi kan knapt tenke oss en bedre gjeng å gjøre nettopp det med. Timbuktu & Damn! er et eksplosivt liveband, Abel stiller med en allsangvennlig hitparade og stjerneskuddet Dagny har virkelig satt sitt preg på året som har gått. Og skal det være fest, må selvsagt byens store sønner, Jaa9 & OnklP være med. Om det er noen som kan kalles festgarantister, er det dem”, sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

LL18_artistslipp2_Event1.jpg

Vi er igang med Lillehammer Live

Lillehammer Live er navnet på den nye festivalen som går av stabelen for første gang på Strandpromenaden 7. og 8. september neste år. De som står bak festivalen lover å lage en festival som Lillehammer kan være stolt av og glede seg over i mange år fremover.

- Endelig skal Lillehammer få sin egen festival av dette kaliberet. Jeg gleder meg enormt til å se byens befolkning med venner, naboer og kollegaer samles på Strandpromenaden første helgen i september. Gjennom to magiske dager, skal vi tilby en helg Lillehammer har ventet på, sier den ferske festivalsjefen Tor Kristian Mjelde.

Bak festivalen står en bred gruppering av lokale krefter, artister og profesjonelle festivalarrangører – i tett samarbeid med Lillehammer kommune og andre viktige aktører.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått sammen dette laget som nå skal lage Lillehammers nye festival. Lokale initiativtagere, musikkselskapet HES, Dumdum Boys, Jaa9 & Onkl P og Skogvang Installasjon skal i samarbeid med kommunen, regionrådet, Visit Lillehammer, Høgskolen i Lillehammer og en rekke andre aktører etter hvert, bidra med å lage en festival byen vår kan være stolt av, og ha glede av i mange år fremover, fortsetter festivalsjefen.

Hans Petter Haaland fra musikkselskapet HES og undertegnede har hatt møter med kommunens Næringssjef, kultursjef, ordfører og andre – og planlagt dette i lang tid allerede. Vi har møtt svært mye positiv respons i dialog med flere aktører, og Lillehammer kommune har virkelig tatt godt i mot dette og lagt til rette for videre fremdrift. Nå er vi endelig i gang, sier Mjelde.

Musikkselskapet HES gleder seg til å bidra til den nye festivalen. Og kan allerede nå avsløre første navn til festivalen.

- Vi jobber langsiktig og seriøst med de festivalene vi er involverte i, og gleder oss veldig til å lage festival i Lillehammer. Vi går ydmykt løs på oppgaven, og håper å skape et møtepunkt for Lillehammer i mange år framover, sier Hans Petter Haaland i HES, bookingsjef og daglig leder for Lillehammer Live.

- Bookingen er allerede godt i gang, og det er med stor glede vi allerede nå kan avsløre første navn på plakaten: Norges største rockeband, Dumdum boys, kommer til første utgave av Lillehammer Live, avslutter han.

Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela.

 

Dumdum_web.png