Første artistslipp er klart!

LL19_Slipp1_Design_8-08.png

Ina Wroldsen, deLillos og Staut til Lillehammer Live

Det er en sann glede å ønske superstjerna Ina Wroldsen, hele Norges deLillos og Opplands egen Staut velkommen til Lillehammer Live som arrangeres for andre gang i 2019.

«Ina Wroldsen har det meste: en utrolig stemme, tekster med substans og lekkert produserte poplåter. Ina har skrevet låter for flere internasjonale verdensstjerner, og vi tror hennes glamorøse og proffe liveshow vil passe perfekt for festivalpublikummet vårt,» sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

«Og sommeren er ikke helt komplett uten en liten dose deLillos. Norges koseligste band byr alltid på sommerstemning og allsang, Dessuten var det bare et spørsmål om tid før vi måtte få Staut på scenen. Gjengen fra Valdres er kjent for å skape trøkk på scenen og liv i publikum, og var blant navnene som oftest ble foreslått av publikummet vårt i etterkant av fjorårets festival. Allsang og armer i vært er herved levert!» avslutter han. 

Ina Wroldsen 

LL19_slipp1_SoMe-01.png

Få norske popartister har en like imponerende hit-katalog å vise til som Ina Wroldsen. Wroldsen har nytt stor suksess både som låtskriver for internasjonale giganter som Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å nevne noen.

Hennes egen internasjonale popstjernestatusen ble et faktum da hun tok det artistiske steget fra bakkvinne til frontfigur med egne låter som «Aliens», «Strongest», og «Lay It On Me», samt den gigantiske suksessen med singelen «How Deep Is Your Love», som hun skrev for Calvin Harris, som valgte å beholde hennes vokal på megahiten.

Wroldsen har mottatt utallige internasjonale priser og har vært nominert til både Brit Awards og Spellemannspriser.

De siste årene har Wroldsen også med stort hell etablert seg som en solid liveartist med et bredt og engasjert publikum.


deLillos

deLillos er et band som er kjent og kjært for de aller fleste her til lands.

LL19_slipp1_SoMe-03.png

Med klassikeralbum som «Hjernen er alene», «Neste sommer» og «Suser avgårde», har de for alltid skrevet seg inn i den norske sangboka.

Sammen med Raga Rockers, Dumdum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos ofte omtalt som fire store i norske rock gjennom tidene.

Frontmann Lars Lillo Stenberg har i tillegg gjort seg bemerket både med egne låter og som deltager i TV-suksessen «Hver gang vi møtes».

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og har klart kunststykket å holde seg både relevante og interessante. Da de feiret sitt 30-årsjubileum i 2015, feiret de med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt tre album. “Peiling på seiling”, “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. 

 

Staut

Det er ikke mange band som Staut i Norge.
Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

 

Staut har både gullplater og førsteplasser på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche.

LL19_slipp1_SoMe-04.png

I tillegg til å turnere flittig, har sekstetten også rukket å slippe tre nye låter i 2018.

Singlene markerer oppkjøringen til bandets nye album som slippes på nyåret. Platen følger opp «ja» fra 2017, som Aftenposten og Dagbladet begge ga terningkast 5, og omtalte som «Feiende flott folkrock».

Lillehammer live finner sted på idylliske Strandpromenaden 6. og 7. september 2019.

Billetter slippes fredag kl. 09.00. 

Meld deg på Facebookeventet her.

 

https://www.lillehammerlive.no/ 

Hans Petter Haaland