Eva Weel Skram til Lillehammer Live 2018!

Det er med stor glede vi kan melde at Eva Weel Skram tar turen til Lillehammer Live i september. 

LL18_Eva_Instagram.png

”De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister. Vi har sett henne på de største TV-showene, konsertscenene og festivaler over hele landet, og blir stadig mer imponert. Gleder oss stort til å ha Eva og band på scenen vår”, sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Etter en imponerende rekke plater og hits under navnet Eva & The Heartmaker, deltok Eva Weel Skram i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» i 2016.

Hennes imponerende opptreden der førte til at sogndølen valgte å fortsette karrieren videre under eget navn, og med tekster på norsk. Oppturen som har fulgt i kjølvannet av den avgjørelsen kan vel allerede nå sies å være bevis godt nok på at denne avgjørelsen var den riktige. Tiden etterpå kan på mange måter kalles en eneste lang norgesturné, og hennes singler «Berre la meg vær» og «Hold meg» har nytt tung rotasjon på norske radio- og fjernsynskanaler.

Etter at hun nå har tatt steget opp i den eksklusive «folkekjær»-kategorien, er det en stor glede å ønske Eva velkommen. 

Sikre deg billett HER!

Om festivalen:

Lillehammer Live arrangeres på Strandpromenaden for første gang 7. og 8. september 2018.

Følgende artister er så langt offentliggjort:

Dumdum Boys
Timbuktu & Damn! (SE)
Morten Abel
Eva Weel Skram
Jaa9 & OnklP
Dagny

Halie