Clarion collection hotel Hammer er med på laget!

Det er med stor glede vi kan melde om at Clarion Collection Hotel Hammer er med på Lillehammer Live! 

IMG_3796.jpg

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i Lillehammer, kun 10 minutters gange fra skyss- og togtasjonen og en raskt spasertur fra strandpromenaden. 

”Vi vil være samarbeidspartner med Lillehammer Live fordi vi mener Lillehammer har manglet en musikkfestival som når et bredt publikum. En spennende bruk av Strandpromenaden og alt satt sammen av en seriøs og erfaren aktør, med langsiktige perspektiv. Det er viktig for oss og viktig for byen," sier Marianne Haraldsen ved Clarion Collection Hotel Hammer. 

Et hotellsamarbeid er viktig for en festival og at det ble samarbeid med nettopp Hotel Hammer er festivalsjefen veldig fornøyd med.

"Det er veldig viktig å kunne tilby våre gjester, artister og arbeidere et godt og behagelig overnattingstilbud. Det har vært en prioritert for oss hele veien. Med Hotel Hammer som troner på TripAdvisor, vet vi at vi får nettopp dette" forteller festivalsjef Tor Kristian Mjelde. 

Clarion Collection Hotel Hammer vil være det absolutte målet for tilreisende som skal på festival, og om ikke lenge vil vi legge ut billetter med overnatting. Da står ingenting i veien for å reise til Lillehammer i starten av september!