Bli bedre kjent med stjerneskuddet Halie!

Halie_preview.png

17 år gamle Halie skapte stor begeistring og ble booket til å spille hos Skavlan etter debutkonserten i hjembyen Bergen i fjor. Det anerkjente britiske musikkmagasinet NME utropte henne til en naturlig arvtaker for storheter som Marina & The Diamonds og Ellie Goulding. Det er med andre ord et stort talent vi snakker om her – og i september står hun på scenen hos oss!

Mens vi venter på at verdens første «Lillehammer Live» skal gå av stabelen, gir vi deg muligheten til å bli litt bedre kjent med stjerneskuddet:  

 

Hei Halie, vi gleder oss til du står på scenen hos oss! Har du vært i Lillehammer tidligere? 

- Nope, har aldri vært der, men jeg og mamma kjørte feil vei hjem fra Trondheim. Vi kjørte to timer mot Lillehammer istedenfor nedover mot Dovrefjell. Aldri vært mer irritert og ledd så mye før. Så vi kjørte to timer tilbake igjen mot Trondheim... 

Hvilken musiker inspirerer deg?

- Jeg liker veldig mange typer sjangre. Jeg tar litt av hvert, noe man kan høre godt i musikken min. Jeg holder meg som oftes innenfor pop, men elsker blues, jazz og masse annet. Jeg synes ikke musikken til en artist kun må tilhøre én sjanger. Selvfølgelig er det forskjellig fra person til person, men for meg blir det litt rart. Jeg digger Dua Lipa, YEBBA, Billie Eilish, Sigrid, Aurora, Novo Amor, Amanda Tenfjord, Post Malone og Ry X. Denne listen kan blir et par sider lang altså. 

 

BONUS: 6 KJAPPE SPØRSMÅL MED HALIE:

Pizza eller taco? Pizza, lett! Men digger taco... ikke så lett egentlig
Kassegitar eller el.gitar? Oh no, kan ikke jeg ta begge?
Strand- eller byferie? Strand, easy peasy
Katt eller hund? Hund <333
Lineær TV eller Netflix? Netflix, all the way
Spotify eller vinyl? Spotify, beste appen

 

Vi gleder oss til å se Halie spille på Lillehammer Live lørdag klokken 18.45

Kjøp billetter: trykk HER 

Se programmet HER