frivillig på lillehammer live

For å gjennomføre et arrangement som Lillehammer Live er vi helt avhengig av gode frivillige på mange forskjellige områder. Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe begge festivalendagene og gi bort billetten din til en venn!

Ved å jobbe på Lillehammer Live får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende mennesker og ha det moro med andre festivalglade folk!

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb. I tillegg får de frivillige som har fylt 20 år billett til Lillehammer Lives offisielle afterparty på Kulturhuset Banket og Stift!

Les mer om de ulike stillingene du kan søke på her.

static1.squarespace.jpg