Strandtorget inn som partner!

Selv om det ikke er lenge til scenen står på festivalområdet, ligger vi ikke på latsiden hva gjelder å presentere nye, gode samarbeidspartnere. 

Det er derfor en glede å stifte nye partnere, og en sann glede å kunne fortelle at Strandtorget er med oss inn i festen! 

- Strandtorget støtter generelt mye av idretts – og kulturlivet i distriktet. Det er også helt naturlig for oss å være en samarbeidspartner med Lillehammer Live fordi vi oppfatter det som meget positivt for byens og distriktets innbyggere, at det setter Lillehammer på kartet når det gjelder festival og ikke minst pga plasseringen. Vi gleder oss stort til Lillehammer Live, forteller Senterleder Erik C. Skjellerud. 

Kjøpesenteret ligger i perfekt avstand til festivalområdet, og gir en gylden mulighet til å gå til anskaffelse av det absolutt siste innenfor festival-mote. 

(saken fortsetter under bildet)

IMG_0777.jpg

I tillegg vil Strandtorget stå for parkeringsplassene om du ankommer festivalen i bil. Her er det viktig at du følger merket anvisning. 

- Strandtorget har vært positive til oss fra dag 1 og har uten å beskjedenhet vist interesse for å hjelpe til. Derfor er det en stor glede å nå kunne gå ut med et fullvoksent samarbeid. Det er bare å stikke innom for motetips, jubler festivalsjefen.