VOLVO OG BILIA LILLEHAMMER INN SOM PARTNER

Det er få ting som lukter så godt som ny bil. Følelsen når du får nøklene i hånden, vrir om og ruller ut fra leverandør. 

TK_og_Einar_Amsrud.jpg

Den følelsen fikk festivalsjefen kjenne på når han nylig rullet ut av dørene til Billia Lillehammer med en splitter ny XC90 Cross Country, nydelig dekorert med Lillehammer Live 2018 og artister.

- Vi i Volvo og Bilia Lillehammer er opptatt av det som skjer i vårt nærmiljø. En solid musikalsk event med gode artister på den flotte Strandpromenaden er noe som vil tilføre liv til byen vår, forteller Einar Amsrud ved Billia Lillehammer. 

- Det er en glede for oss å bidra til rullende profilering av Lillehammer Live, og ikke minst til at artistene kan ankomme området i en Volvo. Vi har bestilt fint vær og gleder oss til 7. og 8. september, fortsetter Amsrud. 

(saken fortsetter under videoen) 

Å ha en sånn flott bil rullende rundt i gatene kan festivalsjefen sette pris på. 

- At Billia er med på turen syntes vi er veldig gøy. I tillegg til å kunne vise frem artistene som skal spille gjør vi det med en fantastisk bil. V90 Cross Country får oss trygt frem, hver eneste gang, og er konstruert for å nyte nye eventyr på en komfortabel måte. Det er helt på linje med det vi ønsker med Lillehammer Live 2018, forteller han.