Utvidet busstilbud under Lillehammer Live

I starten av september inviterer vi til verdenspremieren på Lillehammer Live. Folkefavorittene Vazelina Bilopphøggers fyrer i gang showet, tett etterfulgt av popdronninga Dagny og «vår egen» superduo Jaa9 & OnklP. Første dag avsluttes med de svenske yndlingene Timbuktu & Damn! Hitdronninga Eva Weel Skram starter showet på lørdag med stjerneskuddet Halie like etter. Popkongen Morten Abel gir oss en hitparade av de sjeldne og festivalen rundes av med live-mastadontene, rocke-bautaene og allsang-garantistene Dumdum Boys. Lillehammer Live er med andre ord en fest du IKKE ønsker å gå glipp av –  men hva om du ikke bor i gåavstand fra Strandpromenaden? Fortvil ikke.

Skjermbilde 2018-08-08 kl. 13.14.12.png

Opplandstrafikk kan gi et godt busstilbud til og fra festivalen både fredag og lørdag! Dette gjør at om du bor på Biri, på Gjøvik, i Øyer eller er på hytta på Hafjell kommer du deg trygt hjem begge dager – en ti minutters spasertur fra Strandpromenaden til Lillehammer Skysstasjon er alt som skal til :) 

BUSS TIL FESTIVALEN FREDAG OG LØRDAG

brunch.png

Noen av rutene til Opplandstrafikk kjører innom Strandtorget, som bare ligger et steinkast unna Strandpromenaden (Linje 3 og 6). Om du bor utenfor Lillehammer er det beste å gå av på Lillehammer Skysstasjon, en kort spasertur fra festivalområdet. Om du reiser til festivalen med tog er Skysstasjonen det første du ser av Lillehammer.

Planlegg turen din ved å laste ned appen EnTur å se hva som passer best for deg. 

UTVIDET BUSSTILBUD FRA FESTIVALEN FREDAG

I forbindelse med Lillehammer Live har Opplandstrafikk strukket seg langt for å tilby festivalgjestene gode kollektivalternativer også når de skal hjem fra festivalen. På fredag er det derfor satt opp ekstra busser til nærliggende områder som Biri, Gjøvik, Svingvoll, Hafjell/Øyer, Tingberg og Tretten.  

Linje 151*: Lillehammer – Biri – Gjøvik kl. 00:15
Line 211*: Lillehammer – Segalstad bru – Svingvoll kl.00:15
Linje 242*: Lillehammer – Hafjell/Øyer – Tingberg – Tretten kl. 00:15

* Disse avgangstidene vil bli lagt inn i reiseplanleggeren i løpet av august.

For full oversikt, besøk Opplandstrafikk.no eller En-Tur.no

Bilde4.png

BUSS FRA FESTIVALEN LØRDAG

På lørdag kjører bussene som normalt. Et utvalg av tilbudet er blant annet:

Linje 151: Lillehammer – Gjøvik: kl. 00.15 og 03.15
Linje 242: Lillehammer – Hafjell/Øyer kl. 01.05 og 03.05
Linje 1 og 5 går kl. 01.15, 02.15 og 03.15

Bilde2.png

LAST NED ENTUR-APPEN OG PLANLEGG FESTIVALHELGEN I DAG

EnTur er den nasjonale reiseplanleggeren som gjør det enklere å reise kollektivt. Den kombinerer reiseplanleggeren fra en rekke ulike tilbydere, og gjør at du kun trenger én app for å planlegge reisen din fra dør til dør – uavhengig av om du skal reise med buss, båt, fly eller tog!

Les mer på EnTur.org.

Bilde1.png
LOGO_SaaBra_miljo_gronn.png

 

Vi i Lillehammer Live setter stor pris på samarbeidet vi har med Opplandstrafikk! Vi synes det er
så bra at man enkelt kan ta bussen til og fra festivalen!

Opplands-Trafikk-VS-Fylkeskommunen_2013.png