Økonomisenteret inn som partner

Vi kan stolt meddele at vi har inngått et samarbeid med Økonomisenteret!

«For sunn festivaldrift er det superviktig med ryddig økonomi. Det er veldig bra å ha en aktør som Økonomisenteret Lillehammer med oss når vi skal bygge denne store festivalen i årene fremover» sier festivalsjefen for Lillehammer.

«Når Lillehammer har fått sin egen musikkfestival som byen virkelig fortjener ser vi i Økonomisenteret Lillehammer det som naturlig å være en del av», sier daglig leder, Thomas Larsen. 

«Vi brenner for det lokale næringsliv og regionen og mener at Lillehammer Live, i tillegg til å levere musikkopplevelser av høy klasse til folket, er en flott mulighet og arena for det lokale næringslivet også», fortsetter han.

Vi gleder oss til samarbeidet! 

IMG_0939.jpeg