Interoptik Andresen blir ny festivalpartner

Interoptik Andresen.jpeg

Det er en glede å melde at nok en lokal bedrift blir med som partner for Lillehammer Live 2019.

Interoptik Andresen Ur & Optikk, som er det fulle navnet, holder til midt i Gågata i Lillehammer og forhandler kvalitetsprodukter innen klokker og briller. På spørsmål om hvorfor bedriften velger å gå inn som partner, svarer daglig leder Simen Andresen følgende:

- Vi var flere fra bedriften som opplevde Lillehammer Live i 2018 og det var en virkelig flott opplevelse. Da vi ble forespurt om å bli med som samarbeidspartner var avgjørelsen ganske enkel. Vi mener festivalen har et sterkt artistprogram, men må også trekke frem beliggenheten og det fantastiske matkonseptet. Virkelig innertier, sier Andresen.

Dette er noe fesitvalsjef Tor Kristian Mjelde blir svært glad for å høre.

- Det er klart vi blir stolt av å høre at bedriftsaktører snakke varmt om festivalen. Samtidig er det veldig gledelig at flere tar steget og går inn som partner. Disse bedriftene er med å skape grunnlaget for den videre veksten til denne festivalen, avslutter Mjelde.

Lillehammer Live ønsker Interoptik Andresen hjertelig velkommen på laget!

Hans Petter Haaland