GD forsetter samarbeidet med Lillehammer Live

GD.jpeg
 

Det er med stor glede vi kan annonsere at GD har valgt å fornye avtalen om samarbeid med Lillehammer Live, og vil være en viktig partner i to nye år!

- Vi var svært fornøyd med samarbeidet i 2018 og ønsker å bidra til at Lillehammer Live videreutvikles og blir et fast innslag i Lillehammers kulturtilbud. Gjennom festivalen treffer vi målgruppen vår bredt, samtidig som det gir oss muligheten til å nå en yngre målgruppe i større grad. For oss er det viktig å være tilgjengelig for publikum, og bidra til å styrke gode initiativer lokalt. Vi er derfor stolte og glade for å kunne forlenge samarbeidet med to nye år, sier GDs markedssjef Solveig Sigstadstø. 

Dette er festivalsjef Tor Kristian Mjelde enig i.

- Når det kommer til samarbeidspartnerne våre legger vi mye tid og energi i å få til gode samarbeidsformer som gagner begge parter. Vårt mål er å legge grunnlaget for partnerskap som kan strekke seg over lengre tid, slik at vi kan utvikle oss og gjøre festivalen enda bedre. Etter et godt samarbeid i 2018 er er det svært gledelig at GD ønsker å fortsette dette. Vi gleder oss masse til fortsettelsen! avslutter Mjelde.

 
Hans Petter Haaland