Swissvax Center Lillehammer blir med på laget!

IMG_7911.jpeg

Swissvax Center Lillehammer går inn som partner for Lillehammer Live 2019. 

- Vi er svært glad i lokal forankring og det er en glede at Swissvax Center Lillehammer blir med som ny partner. Det er svært godt å se at fjoråret har gitt inntrykket vi ønsket. Nemlig at vi er en kvalitetsleverandør, forteller festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Det er dette som gjør at Swissvax har tatt valget om å bli med som partner.

- Vi opplevde en festival i fjor som ga inntrykket av kvalitet og seriøsitet. Dette er verdier vi i Swissvax Center Lillehammer deler til fulle, forteller daglig leder Derek Dunlop.

Swissvax har et bilsenter på Nordre Ål og leverer premium detailing og bilpleiebehandling.

- Vi tar mål av oss å ligge helt i toppsjiktet inne bilpleie, både med produkter og behandling og det virker tydelig at Lillehammer Live også vil ligge i toppsjiktet på festival. Derfor var det lett for oss å ta valget. I tillegg støtter vi opp om noe som byen fortjener å ha til glede for innbyggerne, forteller Dunlop videre.

Vi ønsker Swissvax velkommen på laget og ser frem til et godt samarbeid!

Hans Petter Haaland