Ingrid Olava til Lillehammer Live!

Vi er stolte over å annonsere at Ingrid Olava returnerer til fødestedet og kommer til Lillehammer Live 2019!

«Ingrid Olava er en av de virkelig store talentene fra byen vår, så å se henne på scenen hos oss, på hjemmebane, kommer til å bli helt magisk! Hun var i tankene våre allerede i fjor, og det er derfor ekstra stas å endelig kunne sette henne på programmet. Med sine sterke låter og nydelige stemme kan vi garantere at dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse på strandpromenaden» sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

LL19_Slipp3_Design-02.png

Ingrid Olava

Ingrid Olavas interesse for musikk begynte i ung alder, og hun var lenge et fast innslag på musikkscenen Felix i Lillehammer. Siden den gang har Ingrid Olava sunget seg inn i det norske folks hjerter og befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister. 

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år. 

I 2018 slapp hun, i samarbeid med Andreas Ulvo, et nytt album med det passende navnet «Innlandet». I september returnerer hun til fødestedet og inntar Lillehammer Live.

Lillehammer live finner sted på idylliske Strandpromenaden 6. og 7. september 2019.

Meld deg på Facebookeventet her.

 

https://www.lillehammerlive.no/ 

 

Hans Petter Haaland