Anna Of The North er klar for Lillehammer Live

anna.jpg

Det er med stor glede vi ønsker Gjøvikjenta Anna Of The North velkommen til årets festival. 

«Anna har fått til imponerende mye på kort tid: Turnert med Kygo, varmet opp for Justin Bieber og bidratt på to av låtene til Tylor the Creator på albumet «Flower Boy». Med låter som blant annet «Lovers» og «Sway» har hun tatt verden med storm med sitt elektropregede popsound, og spilt utsolgte konserter verden over. Hun besitter et stort musikalt talent, og evner å skrive låter som både er fengende og relaterbare. Denne måneden reiser hun på turné i USA, men når hun kommer til Lillehammer Live blir det som om hun spiller på hjemmebane. Vi gleder oss stort til å se publikum både synge og danse med i september!» sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Hans Petter Haaland