GLØR inn som samarbeidspartner

Vi er veldig stolte over å kunne fortelle at GLØR Partner AS har gått inn som partner med Lillehammer Live for hele 3 år!

- Vi ønsket oss en grønn festivalpartner og har lagt merke til GLØRs miljøprofil på andre arrangementer. Vi deler GLØR sine kjerneverdier, og ønsker å levere et så miljøvennlig arrangement som overhode mulig. Det er derfor svært gledelig at vi har fått istand et treårig samarbeid, hvor datterselskapet GLØR Partner AS skal hjelpe oss med nettopp dette – å gjøre Lillehammer Live til en grønnere festival! Sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

GLØR eies av Lillehammer- , Gausdal og Øyer kommune og bidrar med kompetanse og løsninger på avfallsreduksjon, gjenbruk, gjenvinning og ressursutnytting.

Også GLØR Partner er veldig fornøyd med samarbeidet:

- Lillehammer Live setter miljø svært høyt, og det i seg selv er musikk i våre ører! GLØR Partner ser frem til å innta den grønne gressletta i september. I tillegg til sorteringsløsninger vil vi være tilstede med vår egen «gjenbruksstand» under festivalen, hvor vi håper publikum vil komme innom for litt inspirasjon.

Vi gleder oss stort til samarbeidet!

- Sammen om miljøet!

GLØR_Partner_DL_Marianne_Gunnerud2.jpg
Hans Petter Haaland