Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm til Lillehammer Live

gitar.jpg

Vi er veldig stolte over å kunne avsløre at vi har sikret oss selveste Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm til årets Lillehammer Live.

«Etter at nyheten om gjenforeningen gikk viralt, først i form av en herlig video på VG.no, etterfulgt av Senkveld-opptreden, solgte firkløveret ut to konserter i Oslo Spektrum på rekordtid.  Mange har siden det tatt kontakt med oss og ønsket seg disse gutta til festivalen vår, og endelig kan vi bekrefte at gjengen tar med seg gitarene sine og spiller på Strandpromenaden fredag 6. september» sier festivalsjef Tor Kristian Mjelde.

Festivalprogrammet er dermed komplett, og Mjelde er svært fornøyd med utvalget av artister som publikum kan oppleve når Lillehammer Live arrangeres for andre gang:

«I tillegg til Lind+ Nilsen+ Fuentes + Holm kan du i år blant annet oppleve superstjerna Ina Wroldsen, rockelegendene i Åge & Sambandet og allsangfavorittene i deLillos på Strandpromenaden. Når vi i tillegg har Staut, Ingrid Olava, Daniel Kvammen og Anna of the North på programmet føler vi oss sikre på at Lillehammer Live også i 2019 leverer et musikalsk program av svært høy kvalitet!» avslutter Mjelde. 


Les mer om Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm her.

Hans Petter Haaland