1.jpg

PROGRAM (FREDAG)

16:30 - Dørene åpner
17:30 – Daniel Kvammen
18:40 – Anna of the North
20:30 – Ina Wroldsen
22:30 – Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm

2.jpg

PROGRAM (LØRDAG)

16:00 - Dørene åpner
17:00 – Ingrid Olava
18:30 – deLillos
20:30 – Staut
22:30 – Åge & SambandetSkjermbilde 2019-09-04 kl. 11.14.58.png

FESTIVALOMRÅDET

Vi gleder oss til å ta dere imot på Strandpromenaden!

På festivalområdet vil det finnes et bredt utvalg av drikkevarer i forskjellige barer, deilig lokalmat-utsalg, DJ og toalettområde. I tillegg er vil det være flere chill out-områder.

Mindre plasseringsendringer kan forekomme.


standLL.jpg

BYTTE BILLETT TIL BÅND

I forkant av festivalen vil det være mulig å bytte billetten din inn i bånd slik at du unngår kø i døra. Både dagspass og festivalpass skal byttes i bånd. Bytte av billett til bånd kan du gjøre på Strandtorget på følgende tidspunkt:

Torsdag 5. sep. fra 16:00 - 20:00
Fredag 6. sep. fra 11:00 - 15:00.


IMG_2649.JPEG

LOKALMAT

Vi viderefører suksessen fra i fjor og fortsetter samarbeidet med lokale matleverandører. Men, i år blir matområdet enda større! På Lillehammer Live kan du få deilig mat fra Nermo Hotell, Småbruket Vårnes, Suppelure, Det Norske Vaffelstekeriet og Paa Bordet.

Les mer om mattilbudet her.


AFTERPARTY.jpg

AFTERPARTY

Om du ikke føler deg helt ferdig med festen når scenelysene slukkes på Strandpromenaden er det ingen grunn til å fortvile! På Café Stift fortsetter nemlig festen begge dager. Her kan du fordøye festivalopplevelsen i godt lag, eller fortsette å danse inn i de sene nattetimer til musikk fra DJ-ene Marius Sommerfeldt (fredag) og Soulless (lørdag).

CC: Gratis
Hvor: Café Stift
ID: 20 år


bussLL.png

BUSSTILBUD

Også i år er vi så heldige å ha et godt samarbeid med Opplandstrafikk, som setter opp ekstra bussruter i forbindelse med konsertene. Det betyr at om du bor i nærliggende områder som blant annet Biri, Gjøvik, Øyer, Tretten eller Gausdal kan du la bilen stå hjemme og reise trygt og miljøvennlig hjem fra festivalen.

Bussene vil gå fra Strandtorget, bare noen få minutters gange fra festivalområdet.

Les mer om avgangstider her.