HVORFOR SKAL JEG MELDE MEG SOM FRIVILLIG?

For å gjennomføre et arrangement som Lillehammer Live er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

Ved å jobbe på Lillehammer Live får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende folk og ha det moro med andre festivalglade folk.

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller du kan jobbe med rigg i forkant og/eller etterkant av festivalen og få festivalpass!

Vi åpner snart for påmelding.
 

Dette er oppgavene: 

 

BAR:

Som bartender er du oftest i kontakt med gjestene. Her gjelder det å være effektiv, samtidig som du har et smil om munnen. 

INNSLIPP:  

Du er den første som møter gjestene våre. Med et smil om munnen sjekker du om gjestene har med seg noe de ikke burde, har billett eller bånd og svarer på de spørsmål de måtte ha knyttet til festivalen. 

RENHOLD: 

For at alle skal ha det greit og trives på festivalområdet er du en "go too" person for gjestene. I tillegg sørger du for at dunker ikke overfylles av søppel og at området ser greit ut til enhver tid. 

 

static1.squarespace.jpg

RIGG: 

Som rigger av festivalen er du med å setter opp det som skal bli sommerens store høydepunkt. Har du truckførerbevis eller lignende er det helt topp, men ikke på langt nær alle trenger det. 

Vi setter opp gjerder, barer og telt, samt pynter til festivalen starter. 

RUNNER: 

Under festivalen dukker det alltid opp behov fra forskjellige steder av de som jobber på området. Din jobb er å ha tilgang til bil, være positiv selv om du må på samme butikken for 7`ende gang og gjerne ha litt kreativ teft for oppgaver som kanskje må løses på uorginalt sett.

STAGEHANDS: 

Stagehands er med å jobber på scenen med Scenemesteren. Du setter opp utstyret og gjør klart til neste artist. Her er effektivitet stikkordet, samtidig som du er god på å ta imot beskjeder. 

VAKTHOLD Frivillig: 

Du er med på å sørge for at gjestene føler seg trygge og godt ivaretatt på området. Du er våken og strukturert. Frivilligvakter skal ikke ta de ukomfortable oppgavene, de har vi egne vakter til.