HVORFOR SKAL JEG MELDE MEG SOM FRIVILLIG på Lillehammer live?

 

For å gjennomføre et arrangement som Lillehammer Live er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

Ved å jobbe på Lillehammer Live får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende mennesker og ha det moro med andre festivalglade folk.

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe tilsvarende to vakter i forkant/etterkant av festivalen og få festivalpass! Ønsker du å jobbe begge festivaldagene kan du gi bort et festivalpass til en venn :) 

Send en e-post til frivillig@lillehammerlive.no om du har noen spørsmål.

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i "spam"-mappa i inboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!


 

Dette er oppgavene: 

RUNNER: 

Under festivalen dukker det alltid opp behov fra forskjellige steder av de som jobber på området. Din jobb er å ha tilgang til bil, være positiv selv om du må på samme butikken for 7`ende gang og gjerne ha litt kreativ teft for oppgaver som kanskje må løses på uorginalt sett.

RENHOLD: 

For at alle skal ha det greit og trives på festivalområdet er du en "go too" person for gjestene. I tillegg sørger du for at dunker ikke overfylles av søppel og at området ser greit ut til enhver tid. 

RIGG: 

På rigg er du med på å gjøre Strandpromenaden klar til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scener og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes i containere for lagring.  

 

BAR:

Som bartender er du oftest i kontakt med gjestene. Her gjelder det å være effektiv, samtidig som du har et smil om munnen. 

INNSLIPP:  

Du er den første som møter gjestene våre. Med et smil om munnen sjekker du om gjestene har med seg noe de ikke burde, har billett eller bånd og svarer på de spørsmål de måtte ha knyttet til festivalen. 

VAKTHOLD: 

Du er med på å sørge for at gjestene føler seg trygge og godt ivaretatt på området. Du er våken og strukturert. Frivilligvakter skal ikke ta de ukomfortable oppgavene, de har vi egne vakter til.