IMG_2160.png

HVORFOR SKAL JEG MELDE MEG SOM FRIVILLIG PÅ LILLEHAMMER LIVE?

For å gjennomføre et arrangement som Lillehammer Live er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

Ved å jobbe på Lillehammer Live får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende mennesker og ha det moro med andre festivalglade folk.

 

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe tilsvarende to vakter i forkant/etterkant av festivalen og få festivalpass!

Send en e-post til frivillig@lillehammerlive.no om du har noen spørsmål.

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i "spam"-mappa i inboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!

Meld deg inn i frivilliggruppa vår på Facebook, klikk her. 

Sett deg godt inn i retningslinjene for frivillige før du søker. Disse finner du her.

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hvor mye jobbing må jeg regne med?
Vi har en enkel filosofi:

1 vakt = dagspass
2 vakter = festivalpass

Om du ønsker å tjene opp et festivalpass kan du enten jobbe i forkant og/eller etterkant av festivalen, eller jobbe under selve festivalen.

Kan man jobbe med Lillehammer Live uansett alder?
Det er 18års grense for å jobbe som frivillig på Lillehammer Live.

Kan jeg selv velge hvilke dager jeg vil jobbe?
Du kan ønske deg hvilken dag du vil jobbe, men vi kan ikke love at alle får den dagen de ønsker seg mest. Vi prøver imidlertid å legge til rette slik at alle får oppfylt sine ønsker.

Kan jeg velge hva jeg vil jobbe med?
Du kan ønske deg hva du vil jobbe med, og vi skal gjøre så godt vi kan for å oppfylle dine ønsker.

 

BAR: Som bartender er du oftest i kontakt med gjestene. Her gjelder det å være effektiv, samtidig som du har et smil om munnen. Du får opplæring før gjestene kommer.

KAFFEBAR: Som barista er du oftest i kontakt med gjestene. Her gjelder det å være effektiv, samtidig som du har et smil om munnen. Du får opplæring før gjestene kommer.

INNSLIPP: Du er den første som møter gjestene våre. Med et smil om munnen sjekker du om gjestene har med seg noe de ikke burde, har billett eller bånd og svarer på de spørsmål de måtte ha knyttet til festivalen. 

VAKTHOLD: Du er med på å sørge for at gjestene føler seg trygge og godt ivartatt på området. Du er våken og strukturert. Frivilligvakter skal ikke ta de ukomfortable oppgavene, de har vi egne vakter til. 

CATERING: Når du jobber med catering sørger du for at det ser fint og hyggelig ut i frivilligteltet vårt her. Du koker kaffe, setter frem mat og frukt til de frivillige og sørge for at frivilligeteltet blir et fint sted å ta en pust i bakken for de som jobber på festivalen.

RENHOLD: For at alle skal ha det greit og trives på festivalområdet er du en "go too" person for gjestene. I tillegg sørger du for at dunker ikke overfylles av søppel og at området ser greit ut til enhver tid. 

STAGEHANDS: For at alt skal være klart når artistene våre leverer fantastiske musikkopplevelser trenger vi hjelpere til å gjøre scenen klar. Som stagehand hjelper du til med å få utstyr opp og ned fra scenen mellom opptredenene, og at alt er klar til de går på. Du jobber fredag og/eller lørdag.

RIGG: På rigg er du med på å gjøre Strandpromenaden klar til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scener og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes i containere for lagring. Med rigging jobber du i forkant og/eller etterkant av festivalen.